Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek büyük mutluluklar yaşanacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, bol rızık sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, rahat bir hayat sürüleceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, kazancının da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çekilmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, rahat bir döneme gireceğine, hayal kırıklığına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, güzel bir iş fırsatına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments