Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir.

Rüyada fotoğrafının çekildiğini görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, huzur dolu günler geçireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, yeni planlar yapacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, her zaman el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekilmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, işlerin açılacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına işarettir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, masraflarının azalacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments