Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok zor bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini gördüyseniz:

  • Şanslı bir devredesiniz.

Rüyada fotoğrafının çekilmesini görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, huzursuzlukların son bulacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşınla fotoğraf çekilmek anne babayla ters düşüleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek hem yıpranacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada fotoğrafı çekilmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments