Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kişinin kazancının artacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • En sonunda ortaya çıkacak tablo ise, hoşunuza gidecek türden olabilir.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çekilmek tövbelerin kabul olacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine inanılır.

Rüyada ünlülerle fotoğraf çekilmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, edilen duaların tutacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birisiyle fotoğraf çekilmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla fotoğraf çekilmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının fotoğraf çekildiğini görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip fotoğraf çekilmek başarısız olacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulur.

Rüyada birinin fotoğraf çekildiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments