Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, başarılarının sürekli olacağına, hanesine bolluk geleceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Belli bir kişi, plan, amaç veya proje için büyük istek duymanız dikkatleri üzerinize toplayabilir.

Rüyada tanıdık biriyle telefonla konuşmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biriyle telefonda konuşmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle konuşmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada tanıdık kadınla konuşmak sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinin gerileyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığıyla konuşmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada tanıdık bir kadınla konuşmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine işarettir.

Rüyada tanıdık birisiyle konuşmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada tanıdığı bir erkekle konuşmak talihin yüze güleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments