Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boşandığını görmek

Rüyada başkasının boşandığını görmek

Rüyada başkasının boşandığını görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasının boşandığını gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada kızının boşandığını görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin boşandığını görmek esenliğe kavuşacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabasının boşandığını görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, derde ve kedere düşeceğine rivayet eder.

Rüyada boşandığını görmek kendi şansını kendi yaratacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin boşandığını görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, rızkın kesilmeyeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının boşandığını görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin boşandığını görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşandığın kocanı görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments