Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığın birinin boşandığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin boşandığını görmek

Rüyada tanıdığın birinin boşandığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin boşandığını gördüyseniz:

  • Aile, ev, yerleşim yeri veya gayrimenkul işlerine zaman ayırmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada bir tanıdığının boşandığını görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada tanıdığın birinin boşandığını görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, hiçbir zaman alım ve ödeme zorluğuna düşmeyeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının boşandığını görmek sağlığının yerinde olacağına, çıkış yolları bulacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada annesinin ve babasının boşandığını görmek kendine çeki düzen vereceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşılmayacağına işarettir.

Rüyada babasının boşandığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadının boşandığını görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun boşandığını görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada başkalarının boşandığını görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, varlıklı kimse olacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments