Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığının boşandığını görmek

Rüyada tanıdığının boşandığını görmek

Rüyada tanıdığının boşandığını görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığının boşandığını gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada bir tanıdığının boşandığını görmek yıkılacağına, üzüleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada tanıdığının boşandığını görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada tanıdığın birinin boşandığını görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, iyi bir patron olacağına delalettir.

Rüyada boşandığını görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Rüyada kocasından boşandığını görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, düşmanından kurtulmaya, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret eder.

Rüyada aileden birinin boşandığını görmek maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işarettir.

Rüyada karısından boşanmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, prestij kaybı yaşayacağına inanılır.

Rüyada akrabalarının boşandığını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments