Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tane beyaz saç görmek

Rüyada bir tane beyaz saç görmek

Rüyada bir tane beyaz saç görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada bir tane beyaz saç gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Rüyada bir tane beyaz saç görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalettir.

Rüyada iki tane beyaz güvercin görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada bir tane beyaz fare görmek müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada iki tane beyaz kedi görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz köpek görmek hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane beyaz at görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına delalet eder.

Rüyada iki tane beyaz araba görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada iki tane beyaz fare görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments