Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iki tane beyaz at görmek

Rüyada iki tane beyaz at görmek

Rüyada iki tane beyaz at görmek lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, her zaman çok başarılı olacağına, yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, bahtın açık olmasına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane beyaz at gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Rüyada iki tane beyaz at görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç tane beyaz at görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada iki tane siyah at görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada beş tane at görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada birkaç tane at görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, sürekli ağlamaklı olacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada iki tane kahverengi at görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, kişinin bundan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada iki tane at görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına yorulur.

Rüyada üç tane at görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments