Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üç tane beyaz at görmek

Rüyada üç tane beyaz at görmek

Rüyada üç tane beyaz at görmek birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, rakiplerini alt edeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına inanılır.

Rüyada üç tane beyaz at gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada iki tane beyaz at görmek üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada üç tane beyaz at görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada iki tane siyah at görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dört tane at görmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada üç tane at görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada iki tane at görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, rızkın genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada birkaç tane at görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane kahverengi at görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments