Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü sığır görmek

Rüyada bir sürü sığır görmek

Rüyada bir sürü sığır görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, ufkunun açılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına işarettir.

Rüyada bir sürü sığır gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek kişinin güzel işler yapacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada bir sürü sığır görmek yeni yollara girileceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sığır sürüsü görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, takdir edilen kişi olacağına işaret eder.

Rüyada siyah sığır görmek kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta sığır görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, dayanışma içinde kalacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sığır pisliği görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada inek sığır görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments