Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır sürüsü otlatmak

Rüyada sığır sürüsü otlatmak

Rüyada sığır sürüsü otlatmak sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak gördüyseniz:

  • Bir kezz daha gözden geçirebilirseniz kendinize olan güveninizi geri kazanabilirsiniz.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır otlatmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, eğleneceğine, çözümsüz sorunları olmayacağına işarettir.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet eder.

Rüyada bir sürü sığır görmek rüya sahibinin yalnızlaşacağına, hasta ise iyileşeceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada sığır yüzmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada sığır kafası görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Rüyada sarı sığır görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, geç de olsa huzura erileceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments