Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara sığır sürüsü görmek

Rüyada kara sığır sürüsü görmek

Rüyada kara sığır sürüsü görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, aşının da çoğalacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada kara sığır sürüsü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edilebilirsiniz.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek kazancın çoğalacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara sığır görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına delalet eder.

Rüyada sığır sürüsü görmek hak yolunu bulacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, rahat rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü sığır görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölü sığır görmek şansının kendinden yana olacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine alamet eder.

Rüyada sığır görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sığır kellesi görmek tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments