Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta sığır görmek

Rüyada hasta sığır görmek

Rüyada hasta sığır görmek planlarının gerçekleşeceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, büyük işlere girileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, önünü açacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada hasta sığır gördüyseniz:

  • Ekonomik anlamda meydana gelebilecek bir sorunun farkındasınız.

Rüyada hasta sığır görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kahverengi sığır görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına inanılır.

Rüyada sığır derisi yüzmek o kimselerden menfaat göreceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalettir.

Rüyada erkek sığır görmek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına yorulur.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük sığır görmek zayıflayacağına, bir anda yükseleceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada besili sığır görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ele geçen parada artış olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ sığır eti görmek şansın açılacağına, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments