Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sığır görmek

Rüyada siyah sığır görmek

Rüyada siyah sığır görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, sahip olduklarının eksileceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, yerinde saymayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, iyi günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah sığır gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız bir kişiyle karşılaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada siyah sığır görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır başı görmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işarettir.

Rüyada çok sayıda sığır görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş sığır görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada sığır gütmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine tabir olunur.

Rüyada sığır inek görmek Allah katında yükseleceğine, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sığırdan kaçmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, önemli sorumluluklar alacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Rüyada sığır kafası görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments