Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kol saati görmek

Rüyada tahta kol saati görmek

Rüyada tahta kol saati görmek her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, güç ve para kaybedeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta kol saati gördüyseniz:

  • Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir.

Rüyada tahta kol saati görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına yorulur.

Rüyada tahta saat görmek kendisi ile gururlanacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla kol saati görmek teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada güzel bir kol saati görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işinden ekmeğinden olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saat vermek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına işarettir.

Rüyada bayan kol saati bulmak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, gıybet edeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kol saati görmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına yorulur.

Rüyada kol saati kaybetmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments