Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinden saat almak

Rüyada sevdiğinden saat almak

Rüyada sevdiğinden saat almak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, canın sıkılacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden saat almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada sevdiğinin kolunda saat görmek kaza ve belaların çıkmayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinden saat almak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına inanılır.

Rüyada siyah kol saat görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saatin durduğunu görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada paslı saat görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada saati kırık görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ilim irfan öğreneceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz saat görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına inanılır.

Rüyada çeşit çeşit saat görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çirkin sözler işitileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments