Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabalarla oynamak

Rüyada akrabalarla oynamak

Rüyada akrabalarla oynamak rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, onu dinleyeceğine, huzurun bozulacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, geçim derdinden kurtulacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yeni malların alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabalarla oynamak gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda olayları lehinize çevirebilmenizi sağlayacak fikirler bulabilirsiniz.

Rüyada akrabalarla oynamak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada akrabalarla top oynamak sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Rüyada akrabanın düğününde oynamak içinin ve kafasının da rahat edeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kumar oynamak ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada başbakanla tavla oynamak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların aşılacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kılıç oynamak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine işarettir.

Rüyada kahvede okey oynamak herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, rızkın kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada futbol topu oynamak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments