Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabalarla top oynamak

Rüyada akrabalarla top oynamak

Rüyada akrabalarla top oynamak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin iyi hale geleceğine, sıkıntıların azalacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada akrabalarla top oynamak gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Rüyada akrabalarla top oynamak daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle top oynamak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, kimse ile tartışmayacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada yakan top oynamak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına işarettir.

Rüyada ormanda top oynamak sorunların ardı ardına geleceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada havuzda top oynamak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kenarında top oynamak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına inanılır.

Rüyada yakar top oynamak uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta top oynamak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, zarara gireceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments