Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç oynamak

Rüyada kılıç oynamak

Rüyada kılıç oynamak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kazancının eksileceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kılıç oynamak gördüyseniz:

  • Karşıt görüşlü kişilerle karşılaşsanız da, sonunda nerede durmak istediğinize karar vermiş olabilirsiniz.

Rüyada kılıç oynamak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç sesi duymak maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına yorulur.

Rüyada elinde kılıç görmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç kolye görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kılıç öpmek ortak edineceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine işarettir.

Rüyada küçük kılıç görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta kılıç görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ününün çoğalacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada kılıç çiçeği görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments