Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kelebek görmek

Rüyada altın kelebek görmek

Rüyada altın kelebek görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın kelebek gördüyseniz:

  • Bir çok konudaki endişelerinizin gereksizliğini anlayarak ferahlayabilirsiniz.

Rüyada altın kelebek görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada altından kelebek görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada kelebeğin üzerine konduğunu görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kelebek görmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kelebekler görmek sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, bunun için sabırsızlanacağına tabir olunur.

Rüyada saçında kelebek görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kelebek kurdu görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ticarette şansının düşeceğine işarettir.

Rüyada bir sürü kelebek görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine, hak yiyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments