Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rengarenk kelebek görmek

Rüyada rengarenk kelebek görmek

Rüyada rengarenk kelebek görmek zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok iyi şeylere alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk kelebek gördüyseniz:

  • Erkek iseniz arkadaş ilişkilerinizden farklı bir zarar görebilirsiniz.

Rüyada rengarenk kelebekler görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk kelebek görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk kıyafetler görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk pasta görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, dedikodu edeceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk elbise görmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hedefine çok kolay ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk boyalar görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine işaret eder.

Rüyada rengarenk eşarp görmek gönül işlerinin hareketleneceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca yorulmaktadır.

Rüyada rengarenk elbise giymek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments