Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek doğurmak

Rüyada kelebek doğurmak

Rüyada kelebek doğurmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işarettir.

Rüyada kelebek doğurmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda tutumunuzu değiştirmeniz durumunda ilginç kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada kelebek doğurmak hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek konduğunu görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tırtılın kelebek olduğunu görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kelebek beslemek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Rüyada müjde kelebeği görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek resmi çizmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe kelebek görmek iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçuşan kelebekler görmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments