Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kelebek olduğunu görmek

Rüyada kelebek olduğunu görmek

Rüyada kelebek olduğunu görmek kazançlarının gittikçe azalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rahatının ve gelirinin artacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kelebek olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi objektif şekilde ele almanız gerekiyor.

Rüyada kelebek broş görmek kazancının iki kat artacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına delalet eder.

Rüyada kelebek kolye takmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelebek koza görmek hem de sevdiklerinin olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan kelebekler görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz kelebek görmek kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, itibarın sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada kozada kelebek görmek adını herkese duyuracağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kelebek yemek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük kelebek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments