Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü karga görmek

Rüyada bir sürü karga görmek

Rüyada bir sürü karga görmek bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, başarısının çoğalacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, ayıplı yolara sapacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada bir sürü karga gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler veya meslektaşlarınız sizden gelecek önerileri bekliyor olabilirler.

Rüyada bir sürü karga görmek iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü halinde karga görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karga sürüsü görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kargayla kavga etmek işlerinin gelişme göstereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, gelirin tükeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kargayla uğraşmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına inanılır.

Rüyada kargayla uçmak sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanadı kırık karga görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments