Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargayla uğraşmak

Rüyada kargayla uğraşmak

Rüyada kargayla uğraşmak tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada kargayla uğraşmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunu olan yakınlarınız varsa onlarla ilgili iyiye yönelik değişiklikler yaşanabilir.

Rüyada kargayla uğraşmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sayılarla uğraşmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ticaretle uğraşmak hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada şeytanlarla uğraşmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, sağlığının da bozulacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına alamet eder.

Rüyada dişlerle uğraşmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada işle uğraşmak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, borçlarının ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada arılarla uğraşmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle uğraşmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments