Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargayla kavga etmek

Rüyada kargayla kavga etmek

Rüyada kargayla kavga etmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, sorunlarının biteceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Rüyada kargayla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketlerinin nedenleri ya da bazı girişimlerinizin gerçekçi olup olmadı konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada kargayla kavga etmek iyilik bulacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karga avlamak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada kargaları kovalamak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, yaşam refahının düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada karga emzirmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok büyük bir işe girileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başında karga görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, herkesin takdirinin toplanacağına inanılır.

Rüyada mavi karga görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga kovalamak elinin darlığa düşmeyeceğine, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kargayı beslemek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments