Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karga sürüsü görmek

Rüyada karga sürüsü görmek

Rüyada karga sürüsü görmek çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, çok zor günler geçirileceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada karga sürüsü gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına yorulur.

Rüyada sürü halinde karga görmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir sürü karga görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine delalet eder.

Rüyada karga sürüsü görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kargayı öldürmek dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet eder.

Rüyada karga tutmak herkesin takdirini toplayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kargayı beslemek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına delalettir.

Rüyada karganın elini ısırdığını görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments