Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan karga sürüsü görmek

Rüyada uçan karga sürüsü görmek

Rüyada uçan karga sürüsü görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada uçan karga sürüsü gördüyseniz:

  • Kendinizi bir şeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Rüyada uçan karga sürüsü görmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine yorulur.

Rüyada bir sürü karga görmek zenginliğe kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, başarıya ve zafere doymayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga sürüsü görmek ticaretinin açılacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına yorulur.

Rüyada sürü halinde karga görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan karga görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada karganın uçtuğunu görmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada karga uçurmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine delalet eder.

Rüyada karganın uçmasını görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments