Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargayla uçmak

Rüyada kargayla uçmak

Rüyada kargayla uçmak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kargayla uçmak gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Rüyada karga olup uçmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine inanılır.

Rüyada kargayla uçmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karga ezmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir karga görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, hep dinç ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karga leşi görmek yeni iş fırsatları yakalayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga sürüsü görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada güvercin ve karga görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hatalarını fark edeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde karga görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments