Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü gemi görmek

Rüyada bir sürü gemi görmek

Rüyada bir sürü gemi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, yükünün hafifleyeceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü gemi gördüyseniz:

  • Özel evraklarınıza düzen getirmeniz karlı değişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada denizde bir sürü gemi görmek uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü gemi görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, koltuğunun da yükseleceğine, kafasını toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemide gezmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kafasına göre birini bulacağına rivayet eder.

Rüyada gemide mahsur kalmak rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, haksızlığa uğranacağına işarettir.

Rüyada demir atmış gemi görmek makam edineceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada fırtına ve gemi görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına, doğru karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada gemide at görmek ticaret ehli olacağına, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yan yatan gemi görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments