Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide gezmek

Rüyada gemide gezmek

Rüyada gemide gezmek geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, paraya ve mala kavuşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işaret eder.

Rüyada gemide gezmek gördüyseniz:

  • Konuşmak veya bazı konuları dile getirmek için doğru zamanı bulmanız gerekiyor.

Rüyada denizin üstünde gemiyle gezmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada gemiye binip gezmek bazı operasyonlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine rivayet eder.

Rüyada deniz üzerinde gemiyle gezmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada gemiyle denizde gezmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret eder.

Rüyada gemiyle gezmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine yorulur.

Rüyada gemide gezmek yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kafasının karışacağına, rızkından olacağına delalet eder.

Rüyada denizde gemiyle gezmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada gemiden balık tutmak tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments