Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata yemek görmek

Rüyada çikolata yemek görmek

Rüyada çikolata yemek görmek yatırımların heba olacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata yemek gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Rüyada çikolatalı şeyler yemek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada bayat çikolata yemek malının ve parasının ziyan olacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına delalet eder.

Rüyada tatlı çikolata yemek geleceğe olan inancını yitireceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolata çalıp yemek üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük çikolata yemek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, isteklerine kulak vereceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada çikolata yemek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, verimin her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada lokum çikolata yemek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada acı çikolata yemek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, meşakkate düşeceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments