Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek gördüyseniz:

  • Artık size eskisi kadar hitap etmeyen, yararı dokunmayan veya sizi eğlendirmeyen ilişki, plan, iş, iş birliği veya anlaşmaların yerine yenilerini koymanız gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada ekmeğe çikolata sürüp yemek geçecek güzel bir ömre, mevki edineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına delalet eder.

Rüyada bir sürü çikolata yemek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bereketli yağmurlara işaret eder.

Rüyada çikolatali ekmek yemek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ekmek arası çikolata yemek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada bir sürü çikolata görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına delalet eder.

Rüyada çikolata ekmek görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments