Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bolca çikolata yemek

Rüyada bolca çikolata yemek

Rüyada bolca çikolata yemek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada bolca çikolata yemek gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınıza yardımcı olun.

Rüyada bol bol çikolata yemek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine alamet eder.

Rüyada bolca çikolata yemek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol çeşit yemek görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada bol bol yemek yemek neşe içinde olacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına işaret eder.

Rüyada bol yemek yemek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Rüyada bol çeşitli yemek görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bolca tatlı yemek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, aile saadetinin artacağına yorulur.

Rüyada bol etli yemek görmek huzurunun yerinde olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, işlerdeki karın artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments