Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeylerin kırıldığını görmek

Rüyada bir şeylerin kırıldığını görmek

Rüyada bir şeylerin kırıldığını görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şeylerin kırıldığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada kırılan bir şey görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine inanılır.

Rüyada bir şeylerin kırıldığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Rüyada her şeyin kırıldığını görmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalet eder.

Rüyada çok istediğin bir şeyi görmek işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün bir şey istediğini görmek hayatının afiyette geçeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kaybettiği bir şeyi aramak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada pazarda bir şey satmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyin sonucunu görmek yeni işlere gireceğine, onunla yeniden kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments