Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazarda bir şey satmak

Rüyada pazarda bir şey satmak

Rüyada pazarda bir şey satmak geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, seyahatlere katılacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, insanların takdirini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pazarda bir şey satmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı daha iyi düzenleme imkanları yakalayabilirsiniz.

Rüyada pazarda bir şey satmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada pazarda sebze satmak kişinin can derdine düşeceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, ümitlerinin son bulacağına delalet eder.

Rüyada pazarda meyve satmak hayırlı kararlar verileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada pazarda mal satmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pazarda domates satmak güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pazarda bişey satmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birine bir şey satmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada eskiciye bir şey satmak kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments