Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyin sonucunu görmek

Rüyada bir şeyin sonucunu görmek

Rüyada bir şeyin sonucunu görmek başka işler deneyeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Rüyada bir şeyin sonucunu gördüyseniz:

  • Seçme şansınız yoksa, diğer alternatifler oluşana kadar beklemeniz gerekebilir.

Rüyada bir şeyin sonucunu görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada tahlil sonucu almak kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine işarettir.

Rüyada sınav sonuçlarına bakmak hasta ve üzgün olacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada sınav sonuç belgesi görmek tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada maç sonucu görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik çarpması sonucu ölmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına delalettir.

Rüyada trafik kazası sonucu öldüğünü görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sınav sonucunu beklemek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments