Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her şeyin kırıldığını görmek

Rüyada her şeyin kırıldığını görmek

Rüyada her şeyin kırıldığını görmek sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada her şeyin kırıldığını gördüyseniz:

  • Başladığınız işler bitirilmeyi bekliyor.

Rüyada her şeyin kırıldığını görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bilgiyle donanacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada her şeyi ters görmek kişinin malını kaybedebileceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada her şeyi bilmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulur.

Rüyada her şeyin yok olduğunu görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına delalet eder.

Rüyada her şeyin yandığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada her şeyi yapabilmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına işarettir.

Rüyada her şeyi siyah görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada her şeyin yıkıldığını görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments