Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılan bir şey görmek

Rüyada kırılan bir şey görmek

Rüyada kırılan bir şey görmek bir yandan cenaze olacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada kırılan bir şey gördüyseniz:

  • Farklı taraftan gelen öngörülmemiş bir öneri veya ima belli bir anlaşmanın, düzenlemenin veya üzerinde durulan bir konunun ihtiyacı olan şey olabilir.

Rüyada kırılan bir şey görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sevgi göreceğine, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına inanılır.

Rüyada bir şeylerin kırıldığını görmek sermayenin harcandığına değeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada her şeyin kırıldığını görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada görünmeyen bir şeyden korkmak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, tecrübelerini aktaracağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine işarettir.

Rüyada bir şeyleri tamir etmek içinin ferahlayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada değerli bir şeyini kaybetmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ekmeğinin çoğalacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden bir şey yemek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek şeyi yalamak bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments