Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buluşmaya geç kalmak

Rüyada buluşmaya geç kalmak

Rüyada buluşmaya geç kalmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buluşmaya geç kalmak gördüyseniz:

  • Size yöneltilen eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

Rüyada buluşmaya geç kalmak karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle buluştuğunu görmek kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle buluştuğunu görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına rivayet eder.

Rüyada buluş yapmak geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, evlenme yolunda adım atacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada buluştuğunu görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyle buluşamamak haksızlıklara maruz kalınacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine delalettir.

Rüyada biriyle buluştuğunu görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kendisiyle övüneceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle buluştuğunu görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments