Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikahına geç kalmak

Rüyada nikahına geç kalmak

Rüyada nikahına geç kalmak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikahına geç kalmak gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlar mevcut yaşam tarzınızda istikrar sağlamanıza yardım edecek değişikliklere neden olabilir.

Rüyada nikaha gec kalmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada nikahına geç kalmak iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada nikahsız hamile kalmak rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasında kalmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okula geç kalmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, verilen kararların geri çekileceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada namaza geç kalmak rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada derse geç kalmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, büyük savaşların yaşanacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret eder.

Rüyada işyerine geç kalmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments