Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehrin yandığını görmek

Rüyada bir şehrin yandığını görmek

Rüyada bir şehrin yandığını görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada bir şehrin yandığını gördüyseniz:

  • Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız.

Rüyada bir şehrin yandığını görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, yapayalnız ve kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada şehrin yandığını görmek herkesin yardımına koşacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, ticaret ehli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine rivayet eder.

Rüyada şehre tepeden bakmak yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı bir şehre gitmek bunların devlet kapılarından geçeceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten şehre bakmak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada şehri yukarıdan görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments