Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka şehre taşındığını görmek

Rüyada başka şehre taşındığını görmek

Rüyada başka şehre taşındığını görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, malvarlığının çok daha artacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başka şehre taşındığını gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce geçmiş pişmanlıklarınızı bulmanız gerekiyor.

Rüyada başka bir şehre taşınmak sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına delalettir.

Rüyada başka şehre taşınmak yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir şehre taşındığını görmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka şehre taşındığını görmek işlerinin azalacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir şehre taşınmak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine delalet eder.

Rüyada köyden şehre taşınmak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Rüyada şehre taşınmak herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments