Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Rüyada bir şehirden başka şehre gitmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gitmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre taşınmak sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine inanılır.

Rüyada bir şehirden başka bir şehre gittiğini görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka şehre iş için gitmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçarak başka şehre gitmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada başka şehre gideceğini görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına inanılır.

Rüyada başka şehre gezmeye gitmek çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments