Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şehrin yandığını görmek

Rüyada şehrin yandığını görmek

Rüyada şehrin yandığını görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sağlığının da bozulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalet eder.

Rüyada şehrin yandığını gördüyseniz:

  • Bazı planlardaki değişiklikler sizin lehinize gelişebilir.

Rüyada şehrin yandığını görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada bir şehrin yandığını görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni bir şehre taşınmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şehri gezmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehirden şehre taşınmak hayat boyu çok sevileceğine, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada uzak bir şehre taşınmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet eder.

Rüyada van şehrini görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada bir şehre gittiğini görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments