Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir ölünün yanına gitmek

Rüyada bir ölünün yanına gitmek

Rüyada bir ölünün yanına gitmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, borçların hafifleyeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, dünya malı edineceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir ölünün yanına gitmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkacak olan kriz durumlarında pasif kalırsanız beceriksiz durumuna düşebilirsiniz.

Rüyada ölünün yanına gitmek geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir ölünün yanına gitmek sevinçli ve güzel günler görüleceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinin yanına gitmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işarettir.

Rüyada sevgilinin yanına gidememek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, gülen yüzünün solacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin yanına gitmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanliş yola gitmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments