Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yanına gitmek

Rüyada birinin yanına gitmek

Rüyada birinin yanına gitmek başarılarını arttıracağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, aniden evlilik kararı alacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına işarettir.

Rüyada birinin yanına gitmek gördüyseniz:

  • En azından iletişim ağınızı kullanabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yanına gidememek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, hep dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanına gitmek tövbelerin amacına ulaşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin yanına gitmek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, verimin kaçacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin yanına gitmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin yanına gitmek dertlerin çözüme kavuşacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanına gitmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına tabir olunur.

Rüyada yanliş yola gitmek maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın yanına gitmek alim ve bilge insan olacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments