Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir mezarda dua etmek

Rüyada bir mezarda dua etmek

Rüyada bir mezarda dua etmek işlerinin günden güne daha da bozulacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir mezarda dua etmek gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta dua edenleri görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara dua okumak mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarına dua okumak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına inanılır.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua etmek sorunların üstesinden geleceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın başında dua okumak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, işlerinden belirsizlik olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments